TEST: Nivea detská kozmetika

4.5.2016
TEST: Nivea detská kozmetika

Na svetovom trhu má táto známa značka svoje stále miesto, už viac ako 130 rokov. Asi každý pozná klasickú modrú dózu. My Vám však chceme predstaviť špeciálnu radu produktov pre tých najmenších. Ide o kozmetickú radu NIVEA BABY, vybrali sme produkty, ktoré naša Zuzana vyskúšala na dcérke Emme a rada ich používa aj dnes. Dúfame teda, že Vás oslovia jej názory a poteší ďalšia nezávislá recenzia od Fashionspy.sk 




NIVEA BABY Krém proti zapareninám 

Začnem tým, čo mám naozaj najradšej. Ide o tuhý krém, ktorý ma vysoký obsah oxidu zinočnatého a teda chráni pokožku pred vlhkosťou a začervenaním. Veľmi dobre sa nanáša, má praktické balenie (ako klasický krém na ruky), takže v kabelke je skladný a dobre sa s ním manipuluje pri používaní. Neobsahuje žiadne parabény, alkohol ani parfumy a farbivá. Na pokožke necháva jemný biely priedušný film a veľmi príjemné vonia. Všetky výrobky z radu NIVEA Baby majú špecifickú vôňu. Takú tú jemnú, čistú, skrátka vôňa á la NIVEA, ktorú považujem za najväčší benefit tejto značky. 



 


Šampón a pena do kúpeľa 2v1


Ďalší produkt, ktorý je u mňa doma používaný denne ako pena do kúpeľa. Jej zloženie obsahuje harmanček, pH je veľmi šetrné a keď sa dostane do očiek neštípe či už pena, alebo voda vo vani. Neobsahuje ani žiadne alkalické mydlá. Po takomto kúpeli sa u nás doma krémujeme. A to buď telovým mliekom alebo hydratačným krémom na tvár o ktorých sa dozviete ďalej. 





Telové mlieko

Toto telové mlieko má veľmi dobrý a praktický dávkovač, ktorý sa dá aj opätovne uzatvárať. V zložení nájdete napríklad aloe vera. Celkovo dobre sa vstrebáva a zanechá príjemný jemný pocit natretia, ktorý na pokožke pôsobí celých 24 hodín nepôsobí však mastne. Príjemný produkt pre deti nečakajte však žiaden zázrak.



Hydratačný krém na tvár a telo


Z môjho pohľadu je tento krém na tvár a telo je trochu tuhší, krémovejší, ale veľmi dobre sa rozotiera má praktické balenie na cesty, taká klasická NIVEA plechovka, ale umelohmotná. Tento výrobok obsahuje nechtík lekársky, pokožku hydratuje a chráni je to praktický spoločník na, každý deň či už na natretie po kúpeli, alebo len premastenie tváričky pred prechádzkou.

Šampón na vlasy


Ten je u nás doma používaný tak raz za týždeň. V zložení nájdete aj lipové kvety, pH je veľmi šetrné k detskej pokožke. A jedna veľká výhoda tak ako pri pene do kúpeľa aj tu platí, že neštípu očká. Nanášam ho na jemne vlhké vlasy má jemné gélové zloženie a veľmi príjemne napení. Vlásky sú po ňom krásne jemne a dobre sa rozčesávajú.

 

Z NIVEA BABY rady nájdete aj výrobky na veľmi citlivú pokožku pod názvom PURE and Sensitive. Tam je napríklad telové mydlo, vlhčené obrúsky, ale aj telové mlieko. Možno v budúcnosti prinesieme ďalšiu recenziu práve na túto radu. Dúfam, že som Vám trochu pomohla v rozhodovaní čo je pre Vás a vaše zlatíčko to najlepšie. Pokiaľ budete mať dáke návrhy čo by ste chceli vedieť po prípade otestovať, alebo porovnať neváhajte sa nám ozvať a napísať správu.





Testovala: Zuzana

FullSizeRender-1.jpgFullSizeRender-4.jpgFullSizeRender-3.jpgFullSizeRender-6.jpg