TOP jarné novinky

6.3.2017
TOP jarné novinky

Ružová je moja obľúbená farba a preto nie je náhoda, že aj všetky tohtoročné jarné novinky sú opäť tejto sladkej farby! Keďže budem už čoskoro mama dvoch chalanov, moc si tejto farby neužijem a tak si ulietavam najmä na ružovej kozmetike. Predstavujem Vám môj výber marcových noviniek.


Úplná TOP novinka, ktorú by som Vám dala do pozornosti je parfum Narciso Rodriguez – Fleur Musk, ktorá mi neskutočne vonia a navyše má pre mňa priam dokonalý flakón. Je hrejivá, výsostne ženská a na prvý nádych je v nej cítiť sladký závan jarných kvetín, najmä ruže. Aj keď kvetinové vône nemusím, táto je moja jarná must-have! Kúpite od 50 Eur exkluzívne v sieti Marionnaud.
 

 

Druhou vychytávkou je pre mňa telový krém 24 Grenade Passion značky Marionnaud a to najmä z dôvodu, že moja pokožka je po zime a vzhľadom na vysoké štádium tehotenstva veľmi presušená. Časté, denné krémovanie je pre mňa teraz samozrejmosťou. Vyhovuje mi nemastná konzistencia a najmä príjemná vôňa. Balenie vydrží dlho a dostanete ho kúpiť za 12 Eur.

Ani neverím, že existuje niekto, kto nepozná kultový 8 hodinový ochranný krém od Elizabeth Arden. Je to taký malý zázrak a dá sa použiť na čokoľvek. Popraskané pery, suché lakte, popáleniny, proste ozaj na čokoľvek. Aj keď všade píšu, že je neparfumovaný ja cítim výraznú arómu a pozor je aj dosť mastný. No na druhej strane ozaj lieči. Dostanete od 22 Eur.

Pre milovníčky luxusu dobrá správa, absolútna novinka, parfum Mon od Guerlain je ozaj vydarený. Inšpirovaný samotnou Angelinou Jolie, ktorá je stelesnením sily a feminity zároveň, ponúka vôňu sviežo-orientálnu.  Cítiť v nej jasmín, vanilku a santalové drevo. Zakúpite od 61 Eur exkluzívne v sieti Marionnaud.

No a nakoniec niečo aj z dekoratívnej kozmetiky. Novinka Lip Balm značky Marionnaud je v podstate matný rúž skvelý aj do tej najmenšej kabelky, v cene len 4,50 Eur a mini lak na nechty tej istej značky za 4,90 v krásnej farbe, ktorá rozžiari prvé jarné dni.


Všetky predstavené produkty nájdete v sieti parfumérií Marionnaud.

DSC_2079-resized.jpgDSC_2004-resized.jpgDSC_2062-resized.jpgDSC_2074-resized.jpg