5 noviniek, ktoré nájdete v BabyMarkete v Auparku

13.3.2017
5 noviniek, ktoré nájdete v BabyMarkete v Auparku

Milé mamičky, jar je za dverami a tak som pre Vás zmapovala novinky, ktoré stoja za povšimnutie na trhu s detským tovarom. Bolo ich ozaj neúrekom, no toto je 5 noviniek, ktoré ma ozaj zaujali a všetky nájdete v kamennej predajni BabyMarket v Bratislavskom Auparku resp. na ich e-shope.

1. Upokojujúci šperk pre bábätko, Cache Coeur
 

Tak o tomto ste ešte zaručene ani len nepočuli. Krásny šperk pre budúce mamičky, ktoré svojím zvukom upokojuje bábätko už v brušku. To začne vnímať zvuky okolo 20teho týždňa a táto milá tradícia tehotenských šperkov pochádza z Mexika a Indonézie. Tak čo, ozdobíte sa tiež? Cena je 49,90 Eur a šperky sú dostupné v rôznych prevedeniach. Tiež tip na skvelý darček.

 

2. Ergonomický nosič Adapt Sophie, ErgoBaby 

Pre všetky mamičky, ktoré si obľúbili nosenie detí je na trhu novinka, ktorá za svoj vznik vďačí spojeniu dvoch špičkových značiek. Konkrétne Ergo Baby a žirafky Sophie la Girafe vznikol ergonomický a komfortný nosič, ktorý bude rásť spolu s bábätkom a je určený na nosenie vpredu, vzadu aj naboku. Je dostupný v krásnom svetlomodrom prevedení a máte možnosť pri nákupe získať aj hryzátko žirafku za 0,01 Eur. Cena nosiča Adapt je 149 Eur.

3. Široká ponuka odrážadiel značky Baghera 

Ak hľadáte stabilné, kvalitné a dizajnovo krásne odrážadlo pre Vaše dieťatko, ďalej nehľadajte, nájdete ho určite v Babymarkete, ktorý ponúka asi najširšiu ponuku dizajnových odrážadiel a Matias ich priam miluje. Neprejde azda ani jeden deň aby na nich nestrávil minimálne hodinu. Cenovo začínajú na 90 Eur, ale kvalitou sa Vám určite vyplatia. 

4. Môj tip: Vanička na podvozok Stokke Scoot

Novinka, ktorá je na trhu ozaj len pár dní a plánujem si ju zadovážiť pre bábätko tiež. Hlboká vanička, dostupná od 230 Eur premení Váš Stokke Scoot na novorodenecký kočík. Skvelé je, že môžete striedať striešky, ktorých ja mám napríklad doma neúrekom a tak máte stále „iný“ kočík podľa Vašej nálady. Čo naň hovoríte, páči sa Vám?



 5. novinka pre fajnšmekerky: CYBEX kočík Priam Terrain Bird of Paradise

Ak ste milovníčkou limitovaných edícií a nechcete splynúť s davom určite Vás zaujme tento kočík. Po úspešnej spolupráci s návrhárom Jerremym Scottom značka Cybex uviedla tento pestrofarebný kočík - tzv. trojkombináciu (vajíčko, hlboká vanička + športový kočík), ktorú len tak nikto neprehliadne. Motív tropických vtákov a rastlín priam kričí po teple a povšimnutí. Kúpite za 1591 Eur.