Srdcová záležitosť!

19.5.2017
Srdcová záležitosť!

...srdcová záležitosť, to je to najvýstižnejšie označenie nášho vzťahu ku značke Stokke. Nebudem sa tu rozpisovať o racionálnych argumentoch prečo je táto značka pre nás TOP a jednotlivé modely úžasné, napíšem len jednoducho, my sme absolútne do nej a to ešte od prvého tehotenstva! 

Už keď sme vošli do predajne s kočíkmi BabyMarket bolo rozhodnuté. Láska na prvý pohľad - kočík Stokke Xplory, ktorý má podarený dizajn a množstvo vychytávok. Bol to náš prvý kočík pre Matiasa a ten istý máme aj pre Bruna, je ako nový! Aj to je výhoda kvality, že proste odolá a vydrží aj pre viacero detí. A toto je v skratke "naša cesta a stylingy" s kočíkom Xplory:



Celá FOTO STORY: Na prechádzku v centre 


Celá FOTO STORY: Vo farbe leta 2016

Úplne úžasné na kočíkoch Stokke je, že všetko je navzájom kompatibilné a tiež máte možnosť meniť striešky, letné, či zimné kity a tak si plne kočík prispôsobiť aktuálnym trendom a potrebám. Druhý kočík, ktorý milujeme je STOKKE SCOOT. Ten je absolútne spratný a ľahko skladateľný. Toto je ON:



Celá FOTO STORY: Stokke Scoot Yellow Racing Kit




Celá FOTO STORY: Mrazivo sivá zima


A úplná novinka na záver, na Scoot sa vyrába už aj špeciálna vanička pre novorodencov a tak sa môžete tešiť na tento model v najnovšej fotostory na blogu Usmiaty