Farebné letné novinky!

23.6.2017
Farebné letné novinky!

Už pár dní máme oficiálne leto a spolu s ním prišli na trh aj novinky, ktoré stoja za pozornosť! Asi všetky túžime po tom istom, či je to už hebká pokožka, dokonalá manikúra, pedikúra, čokoládovo opálené nohy, alebo make-up, ktorý sa v teple nerozpíja. Dnes mám pre Vás pár tipov na produkty, ktoré sa osvedčili mne. Nech sa páči, sú to tieto:

Nová telová kozmetika Human+Kind, cestovný set 

Novinka z Írska. Značka, ktorá dbá na čisto prírodné zloženie, zbytočne necertifikuje, netestuje na zvieratách a je vhodná aj pre vegánov. Čistiace produkty navyše neobsahujú priemyselné penidlá. Kazeta obsahuje grapefruitový sprchový krém, čistiaci odličovač, krém na ruky, lakte a nohy, 24-hodinnový pleťový krém a telové soufflé. Kompletná a jednoduchá voľba kozmetiky na cesty. My sme sa úplne zamilovali do našľahaného a ľahkého soufflé. Základný cestový set 3v1 zakúpite exkluzívne v sieti parfumérií Marionnaud za cenu 42,50 Eur alebo každý produkt jednotlivo.







Lak na nechty + olejček Color Therapy od Sally Hansen a Breathable od Orly

Tieto dva laky na nechty a olejček sú moje MUST-HAVE na leto 2017. Obe značky spojili výživu a krásu a tak obohatili laky na nechty o ošetrujúce zložky napr. arganový olej a okrem krásnej farby, ktorá NAOZAJ niečo vydrží Vaše nechty aj vyživujú. Zakúpite v cene od 8 Eur.



Make-up v spreji Airbrush Legs na nohy od Sally Hansen 

Sprej, ktorý používam na nohy keď chcem pôsobiť opáleným dojmom. Skvelé je, že nepotrebujete nanášať opakovane, stačí nastriekať, rozotrieť, počkať minútku aby vsiakol a hotovo! Jemne opálený tón pokožky zaručný a najlepšie je, že sa dá zmyť mydlom. Kúpite už od 7 eur.



Paletky očných tieňov od Marionnaud

V ponuke sú dokonca tri druhy a vybrať si môžete z kombinácie Smokey Eyes pre dymové líčenie, Colorlife pre veselé letné odtiene a paletku Nude pre prirodzené líčenie. Ja najviac využívam práve poslednú paletku keďže som vyznávačkou prirodzeného make-upu. Tieto hodvábne očné tiene sú skvelé najmä preto, že skvele spolu ladia, vydržia celý deň a ich cena Vás nezruinuje. Kúpite exkluzívne v sieti parfumérií Marionnaud za cenu 17,90 Eur.

temporary (7).jpgtemporary (8).jpgtemporary (10).jpgtemporary (11).jpg
Podobné články