Pomoc, ktorá Vás nič nestojí.

15.10.2017
Pomoc, ktorá Vás nič nestojí.

Verili by ste, že aj takou maličkosťou akou je nákup bežných výrobkov môžete niekomu pomôcť? Áno, môžete a to dokonca deťom.

Keď som sa dopočula o iniciatíve Slovenského Červeného kríža v spolupráci s Procter&Gamble a Coop Jednota na pomoc deťom v núdzi hneď sa mi táto myšlienka zapáčila. Kúpou vybraných produktov značiek P&G ako Pampers, Lenor, Ariel, či Gillette, v ktoromkoľvek obchode Coop Jednota do konca novembra 2017 môžete aj vy pomôcť Červenému krížu zabezpečiť starostlivosť pre deti po celom Slovensku. 1% z každého takéhoto nákupu ide na dobrú vec. Prvé nepoužité farbičky, vlastná deka s obrázkovým vankúšom, spoločenská hra, kniha len tak pre radosť, či model srdca pre chlapčeka, ktorý sníva, že bude doktorom, to je len malý výber darčekov, ktoré terénni pracovníci Červeného kríža rozdali spolu s chýbajúcimi hygienickými potrebami v rodinách žijúcich na hranici chudoby. Ja som sa už zapojila a vy?


foto: Matúš Hybben, Outfit: Vlnený kabát: Promod, Slnečné okuliare: Quay, Sivé úpletové šaty: Zara, Kožené čižmičky s prackami: Reserved, Čierna kabelka: Karl Lagerfeld, Kočík: Stokke Scoot, Bruno má oblečený overal od Small Rags a kožené capačky značky En*fant, oboje zakúpite na www.littlehipster.sk

image2.JPGimage3.JPGMHF_8364.jpgMHF_8308.jpgMHF_8317.jpg