Môj jarný kapsulový šatník

19.3.2018
Môj jarný kapsulový šatník

Po mnohých pozitívnych ohlasoch na článok "Ako si vybudovať šatník snov" je logické jeho ďalšie pokračovanie. Dnes Vám v skratke predstavím moje dve hlavné "kapsuly" na túto sezónu, čiže jar 2018. Keďže moje momentálne potreby sú jasné a takmer všetko sa točí okolo detí, moje oblečenie musí byť v prvom rade veľmi jednoduché a pohodlné. Nemám rano žiaden čas ani priestor na špekulácie typu čo na seba a preto si na každú sezónu v roku vyskladám 2 univerzálne kapsule a mám "vystaráno".

Kapsulový šatník na JAR

Prvá kapsula je na "každodenné nosienie" s deťmi, je ľahko kombinovateľná a obsahuje topánky bez podpätkov na neustále "behanie". Keďže mám rada jednoduchú farebnosť a nezvyčajné strihy, základom je žltá parka, ktorú ste na blogu videli už asi 100x. Tú najradšej dopĺňam čiernymi slim fit džínsami, oversized Celine okuliarmi a conversami. V prípade teplejšieho počasia volím gumené šľapky Givenchy a slnečné okuliare YSL, obe z Mytheresa.com. V bežný deň sa nelíčim a nosím len líčka a nude rúž.

 

Druhá kapsula je určená najmä na stretnutia s priateľmi, manželom a rôzne aktivity mimo domu bez detí. Samozrejme je rovnako ľahko vzájomne kombinovateľná. Ústredným prvkom je kabelka značky Pinko, ktorú som zbadala a okamžite som vedela, že ju musím mať. Je dosť výrazná a tak som volila jednoduchšie oblečenie aj doplnky. Najradšej mám košeľové strihy šiat a blúzky, ktoré kombinujem v lete s bielymi džínsami a bundičkou Burberry. Mules našuchovačky sú must-have tejto sezóny a ja ich mám nieľkoľko. Viac o jarných trendoch píšem v článku "5 jarných trendov roku 2018".

Verím, že sa Vám moje kapsule na jarnú sezónu páčia a trošku Vás aj inšpirujú. Dajte vedieť ako Vám to ide s vyskladaním vlastného šatníka snov, som zvedavá.