Moja INSTAntná krása

4.5.2018
Moja INSTAntná krása

Ak mám na niečo ozaj slabosť, tak to nie sú topánky ani kabelky, ale práve kozmetika. Poznáte ten pocit keď vojdete do parfumérie, zhlboka sa nadýchnete a hneď sa cítite "ženskejšie"?!  Ja som na tom pocite úplne závislá a tak do mojej obľúbenej predajne Marionnaud chodím aspoň raz do mesiaca a do lekárne, či drogérie ešte častejšie. Väčšinou návšteva neskončí len nadýchaním sa. čo už. cool Dnes Vám predstavím  kozmetické novinky, ktoré si našli u mňa doma pevné miesto a robia mi neskutočnú radosť.

1. Univerzálny odličovač od Yves Saint Laurent

Tak toto je pre mňa úplna vychytávka. Doteraz som sa odličovala výlučne micelárnou vodou no moja najobľúbenejšia značka ever prišla na trh s týmto malým zázrakom. Vyzerá ako vosk, príjemne vonia a skvele sa nanáša. Stačí túto hybridnú formulu ako ju volajú vmasírovať do pleti a jednoducho z nej "vydrhnúť" make-up. Fakt zázračné. Dostanete kúpiť ako inak v Marionnaud tu.

2. Chladivý očný krém, Estee Lauder

Keďže vďaka ďetom už pár rokov toho veľa nenaspím, bez očnéhu krému si neviem svoj deň predstaviť. Je to prvá vec, ktorú si na pleť nanesiem a večer tiež tá posledná. Tento krém nielen chladí, hydratuje a vyživuje, ale dokonca spevňuje. Je to najlepší očný krém aký som kedy mala. K dostaniu exkluzívne v parfumériách Marionnaud tu.

3. Hydratačné sérum Hydra-Global Intense Anti-Aging, Sisley

Vyskúšala som aspoň milión hydratačných krémov. Buď mi nevoňali, alebo boli hutné, resp. nedostatočne hydratovali a niektoré sa dokonca na pleti "žmolkali". Toto sérum je však dokonalé. Verte mi, ja som lepšie ešte nemala. Je drahé, ja viem, ale stojí za to a po opaľovaní je to to najlepšie pre pleť. Zakúpite v Marionnaud tu.

4. Make-up Luminous Silk, Giorgio Armani

Luxusný make-up, navyše hydratačný a s objahom hodvábu. Mám ho rada keď chcem byť bezchybne nalíčená a mám pocit, že zakryje ozaj každú nedokonalosť. Vydrží mi celý deň. Nepoužívam ho v lete denne, ale keď chcem byť krásna tak vždy! K dostaniu exkluzívne v parfumériách Marionnaud tu.

5. Krém na ruky, Mixa

Túto značku som objavila nedávno a je pre mňa obrovským prekvapením. Je cenovo dostupná a zároveň je to  skvelá voľba, či sa už jedná o telovú, alebo pleťovú kozmetiku. Mám ju odskúšanú a odporučila som ju mnohým, všetci sú spokojní. Krém na ruky výborne hydratuje, nelepí a ja ho mám v aute, v kabelke a aj doma v kúpeľni. Zakúpite vo vybraných drogériách a lekárňach. Viac info tu: www.mixa.sk

6. Suchý olej s trblietkami, Huile Prodigieus, Nuxe

Používam ho roky a som na ňom závislá. Natieram si ním úplne všetko a táto letná verzia s trblietkami je neskutočná. Pokožka vyzerá skvele na dennom aj umelom svetle. Na večer úplný MUST-HAVE. A tá vôńa je nenapodobiteľná. Zakúpite v každej dobrej lekárni. 

7. Parfém Quatre en Rose, Boucheron

Milujem vône. Výrazné, osobité a zmyselné. Toto je vôňa mojej jari a leta. Cítim v nej ríbezle, mandarinku s výrazným sladkým podtónom ruže a jazmínu. Ak máte náročný a zmyselný noštek rovnako ako ja tak určite bežte ovoňať. Kam inam ako do Marionnaud, kúpite aj online tu.

Podobné články