Nový rok, nový začiatok... pre FashionSpy určite!

11.1.2019
Nový rok, nový začiatok... pre FashionSpy určite!

O tom prečo si nedávam novoročné predsavzatia som písala už v minulom roku a tento rok k tomu pridávam ešte toľko, že nie len že nechcem viac, ale želám si dokonca MENEJ. Omnoho menej! Menej práce, menej ľudí v živote, menej sociálnych sietí, menej eventov a najmä menej podnetov. Vážne. Som ohučaná a doslova presýtená. Chcem menej, ale jednoznačne to chcem lepšie a kvalitnejšie. A zistila som, že v tom nie som sama.

 

...toto zamyslenie a bilancovanie ma priviedlo aj k totálnemu prehodnoteniu môjho doterajšieho blogovania. Dlhšie som pociťovala krízu až nechuť blogovať, strácal sa mi význam toho čo robím a pre koho to vlastne robím. Viete, ja naozaj nemám rada sociálne siete, špeciálne Instagram. Neodrážajú realitu, nikomu nepomáhajú, ukracujú nás o drahocenný čas a divným ľudom pomáhajú budovať si pseudo bytie hraničiace s ego tripom. Každá druhá žena chce blogovať, resp. fotiť sa na IG, nevedia prečo a ani o čom by písali, ale drvivá väčšina chce aj keď to priamo nepriznajú. Ak im náhodou nejde blogovanie tak ponúkajú školenia, resp. zakladajú rôzne aliancie, či kluby. A viete čo? Pohltilo ma to a nachvíľu som sa úplne stratila, totálne zahltená vnemami. Vo víre sociálnych sietí a v kolotoči materskej dovolenky som úplne zabudla kto som, čo robím a kam smerujem. Našťastie pár kopancov, (v tej chvíli nepríjemných) ma prebralo k životu a ja som sa konečne spamätala. 

A teraz malé memento z minulosti. V roku 2012 som založila portál Fashionspy.sk asi si nikto z Vám nebude pamätať, že bol totálne gýčový, kreslený a fialový. Panebože, až teraz si uvedomujem akú cestu mám už za sebou. laughing

 

 

Písala som sporadicky, keďže som bola pracovne vyťažená stylistka, ale písala som neskutočne rada a veľmi ma to bavilo. Neskôr prišli deti, samozrejme po jednom a tak som postupne presedlala a písala som taký skôr family blog.  Orientoval sa na testy, články pre mamičky, detskú módu a veľmi, veľmi okrajovo dámsku módu. Životné okolnosti a situácia okolo dvoch detí mi nedovoľovala inak a toto MAMA blogovanie mi naozaj veľmi spríjemnilo materskú dovolenku a najmä udržalo ma v mentálnej pohode napriek dvom divým bábätkám v plienkach. Stretla som mnoho milých ľudí, stala som sa ako prvá na Slovensku ambasádorkou pre značku kočíkov Stokke, dostala som kopec zaujímavých spoluprác a dokonca som sa umiestnila v kategórii MAMA na treťom mieste v súťaži Bloger roka.

 

Za toto všetko obrovská vďaka. Ale, bolo toho už dosť a je to definitívne za mnou!

S novým rokom 2019 sa vraciam do hry s tým s čím som začala a nemám v pláne už zísť z cesty. Je to blogovanie o móde a stylingových tipoch a trikoch. Nič na svete neovládam lepšie ako styling a to mám doma zbierku diplomov veru z iných oblastí. Zbytočne. Móda je moja láska od narodenia! Iracionálna, no vášnivá a ja už len pri písaní týchto riadkov cítim novú energiu a náboj. Verím, že sa Vám blog Fashionspy.sk po novom bude páčiť a budete sa k nemu pravidelne vracať po inšpiráciu a najmä zorientovanie sa v takmer neprehľadnom svete módy. Blog bude veľmi jednoduchý, nadčasový a trendy. Nečakajte tu žiadne divné rady tipu "vrstvite, či noste kvetinové vzory s pásikmi". Lebo, viete čo? Nepristane to nikomu a možno jedna zo sto žien v tom vyzerá prirodzene a nie smiešne. Ja sama by som sa tak nikdy neobliekla! Takže ako som spomínala bude to veľmi SIMPLE, názorné a napodobiteľné, takže ak ste náhodou aj módny analfabet, prevediem Vás každou sezónou tak, že budete presne vedieť, čo, kde a ako. Teším sa na Vás a verím, že sa na tieto stránky budete vracať často a rady. Začíname už v nedeľu!

____________________________________________________________________________________

A keďže bude asi viaceré z Vás zaujímať krásny sveter s tématickými nápismi (je značky Imperial) nech sa páči, tu je viacero fotografií od Toma Lofta.

 

5c38f41a3c175-9P5A0752_edit - kópia.jpg5c38f41be04dc-9P5A0717_edit - kópia.jpg5c38f417c3730-9P5A0710_edit - kópia.jpg5c38f417d2c3a-9P5A0699_edit - kópia.jpg