Ako dostať telo do formy..

9.6.2020
Ako dostať telo do formy..

Hovorí sa, že bez práce nie sú koláče. A bez cvičenia pekáč buchiet. embarassed Čo však v prípade, že všetko poctivo dodržiavate, ale do plaviek sa ešte necítite?

Nie vždy sme „vinné“.

Ak neberieme do úvahy tie, ktoré tvrdia, že priberajú aj zo vzduchu a pritom porušujú všetky princípy vyváženej životosprávy, prípady, kedy ste v tom naozaj „nevinne“ naozaj existujú.  A nie je ich málo. Popôrodné kilá, stres, hormóny, pribúdajúci vek – to všetko sú nepriatelia našich kriviek, na ktorých sú diéty a cvičenia prikrátke. „Tukové vankúšiky bývajú často uložené v podkoží,  kde úprava stravy ani cvičenie nezaberajú. Podobne je to aj s celulitídou, pri ktorej máme dočinenia so zhlukmi zväčšených tukových buniek uviaznutých medzi poškodenými kolagénovými vláknami,“ vysvetľuje MUDr. Iveta Hasová z kliniky MEDISKIN. Mimochodom, tukové bunky sú naozaj ťažký nepriateľ. Ak ich len „vyhladujete“, teda zmenšíte ich objem, je dosť pravdepodobné, že pár diétnych prehreškov ich opäť vráti do formy. „V takýchto prípadoch pomôžu len ošetrenia, pri ktorých dochádza  k apoptóze – teda úplnému zániku tukovej bunky, a nie iba vypudeniu tuku z nej. Takto funguje napríklad lipolýza,“ vysvetľuje lekárka a zároveň dodáva: „Neznamená to však vždy použitie skalpela, k apoptóze tukových buniek dochádza napríklad aj pri neinvazívnom ošetrení Vanquish alebo laserovej lipolýze, ktorá funguje na princípe pôsobenia tepelnej energie. Ak sa potrebujete zbaviť tzv. druhej brady, vieme to docieliť aj injekčnými vpichmi lipolytického roztoku Belkyra, pri ktorom  nie je potrebná žiadna špeciálna rekonvalescencia.“

Predstava o „plavkovej forme“ sa môže u každej z nás líšiť - jedna potrebuje zoštíhliť, druhá zbaviť sa  celulitídy, tretia spevniť kožu. Pre každý prípad však existuje balík ošetrení v mojom obľúbenom MEDISKIN.

Tri programy, ktoré vás dostanú do formy.

BODY SHAPE

Tento 4-týždňový zoštíhľujúci program je určený hlavne pre dámy, ktoré prehrávajú svoj boj s tukovými vankúšikmi na bruchu a v oblasti pása (tzv. love handles). Obsahuje sériu 4 ošetrení  prístrojom Vanquish, ktorý predstavuje inovatívnu neinvazívnu alternatívu chirurgickej liposukcie. Prístroj pôsobením tepelnej energie vyvolá v ošetrovanej oblasti úplný zánik tukových buniek. Séria štyroch ošetrení dokáže v závislosti od vašej morfológie vyrysovať pás a zmenšiť objem až o 13 cm. Ošetrenie je ukončené 30-minútovou lymfodrenážou, ktorá pomôže rýchlejšie vylúčiť z tela  zaniknuté tukové bunky.

Cena programu pre čitateľky blogu: 400 eur (s kódom FASHIONSPY)

BODY SMOOTH

Ak sa v plavkách necítite komfortne kvôli celulitíde, vyskúšajte vyhladzujúci program Body Smooth. Obsahuje 4 ošetrenia prístrojom UNISON, ktorý na rozdiel od ostatných technológií súčasne pôsobí na všetkých päť príčin celulitídy - zväčšené tukové bunky, poškodené kolagénové vlákna, stratu kožnej elasticity, zhoršenú cirkuláciu aj nahromadený metabolický odpad. Ošetrenie kombinuje cielenú tlakovú energiu s termálnym pôsobením a kombinuje sa s 30 minútovou lymfodrenážou. Výsledky by sa pri súčasnom dodržiavaní zdravej životosprávy mali dostaviť v priebehu mesiaca.

Cena programu pre čitateľky blogu: 240 eur za 1 lokalitu, napr. zadné stehná. (s kódom FASHIONSPY)

BODY TIGHT

Ak vaša koža ochabuje alebo vás trápia rôzne hrbolčeky spôsobené celulitídou, „zvrásnená koža“ zapríčinená zmenami hmotnosti, ale aj strie či jazvy, pomôže spevňujúci program Body Tight. Obsahuje sériu 10 ošetrení rázovou vlnou, ktorá pôsobí ako šoková terapia na kožu a podkožie. Rozbije a nanovo vystavia sieť kolagénových vlákien, spevní podkožie a vyhladí nerovnosti na povrchu.  V programe absolvujete súčasne aj 10 ošetrení  LPG, ktoré rozpohybuje uvoľnené tukové bunky a pomôže ich tak čo najskôr dostať z tela von.

Cena programu pre čitateľky blogu: 599 eur za 2 lokality, napr. brucho a predné stehná. (s kódom FASHIONSPY)

Ak váhate prezradím Vám, že zľava platí len do konca júna, takže sa objednajte v MEDISKINE, alebo ľutujte neskôr.