Mgr. Miroslava Dobiš Michalková, PhD.

Vizuálnu stránku života citlivo vnímam už od narodenia a to vo všetkých jej podobách.  Nejde však cez moje oči, ale cez srdce. Prostredníctvom vonkajšej projekcie našej osobnosti ukazujeme svetu omnoho viac, ako si vedome myslíme a formujeme tak nevedome aj svoj život.

Profesne som dlhé roky pôsobila ako módna stylistka a kreatívna konzultantka. Za toto obdobie mi prešlo rukami stovky žien, modeliek, herečiek, či iných celebrít. Obliekla som desiatky kampaní, video klipov, vytvárala som styling pre mnohé módne editoriály,  či dokonca celovečerný film. 

Vyštudovala som marketingovú komunikáciu, ktorú som zakončila dizertáciou s dôrazom na celebrity marketing. Dlhoročné poznatky z oboch oblastí prepájam a tak Vám aj na tomto mieste môžem odovzdávať toto know-how a tiež nový pohľad na módu .

Momentálne sa venujem najmä edukácii v online prostredí, či už na sociálnych sieťach, alebo tu u mňa prostredníctvom e-kurzov. 

Ak ma ešte nesledujete, tak na IG ma nájdete ako @Fashionspy.sk Verím, že Vás budem denne baviť, vzdelávať a inšpirovať, keďže to je to čo mi prináša najväčšiu satisfakciu.