Back to basic..

3.10.2019
Back to basic..

Viete ako to v živote býva, človek musí prejsť niekedy až "na koniec" aby sa v pokoji vrátil na zažiatok. A tak nejako to bolo aj s mojou "módnou" cestou..

Ako módna stylistka sa pracovne stretávam so všetkými možnými štýlmi a kombináciami a som tak vizuálne zahltená, že sa cítim najlepšie v jednoduchých kúskoch. Žiadne potlače, vzory a ideálne ani farby. Že je to nuda? V žiadnom prípade. Takéto outfity proste fungujú a je úplne jedno, či si k nim obujete lodičky, kanady, alebo vysoké čižmy. 

A ozaj, všimli ste si, že tie najštýlovejšie a najlepšie outfity sú VŽDY z tých najobyčajnejších kúskov? Vôbec totiž nejde o jednotlivé veci, ale o ich vzájomné kombinácie. A o tom vlaste celý styling a moja práca vlastne je. 

Módna rada na záver: Vždy sa rozhodujte a vyberajte jednoduché kúsky. Ak máte na výber medzi obyčajným béžovým kabátom a béžovým s kožušinkou, strapcami, volánmi či čímkoľvek, voľte ten základný. 99% žien si vyberá zložité kúsky a potom ich nevedia kombinovať. Keď budete mať plnú skriňu jednoduchých kúskov vo finále ich budete mať VŽDY s čím nosiť!

_____________________________________________

OOTD: Béžový trenčkot: Zara, Krémový rolák so ženilky a náhrdelník: Yaya, Nohavice: Stradivarius, Členkové čižmičky: Lasocki, CCC Shoes&Bags, Kabelka: Saint Laurent, Okuliare: Celine